Главная » 2016 » Октябрь » 5 » Як перевести в готівку кредитну карту під 1%
12:57
Як перевести в готівку кредитну карту під 1%

Як перевести в готівку кредитну карту лайфхак з сервісом Платон

Лайфхак про те як перевести в готівку кредитну карту під 1%

 

Поговоримо який Лайфхак таїть в собі сервіс Platon

Сервіс Платон, дозволяє перевести в готівку кредитну карту під 1% (замість 4%) при цьому знявши готівку у Вас буде пільговий період 55 днів - як ніби ви розрахувалися карткою по терміналу.

Крім того дозволить сервіс Platon дозволить платити за кредиткою менше 12% річних або взагалі допоможе влаштувати собі «кредитні канікули» - і не платити деякий час по кредитці.

Отже, привіт! Відмінний настрій. Сьогодні, я хотів би розповісти Вам про цікаве сервісі, який називається ПЛАТОН - він призначений для переказу коштів з картки будь-якого банку на карту будь-якого банку і між будь-якими платіжними системами (все одно, з карти VISA на VISA або з MasterCard на VISA або на оборот в будь-якому порядку) - така операція коштує 1%

Іншими словами - це звична всім система переказів p2p

Сервіс Platon інтегрований в інтернет-банкінг різних банків: Альфа-Банк, Райффайзен Банк Аваль, Приватбанк. Природно безпосередньо працює з MasterCard і VISA.

Platon - ТОВ «Платежі онлайн» - входить європейський холдинг з Heidelberger Payment GmbH де працює під торговою маркою HowPeoplePay в Нідерландах, Іспанії та Німеччини.

Як використовувати Лайфхак, який таїть в собі сервіс Platon

Справа в тому, що сервіс Платон, дозволяє перевести в готівку кредитну карту майже без комісії за все під 1% (замість 4%) при цьому знявши готівку у Вас буде пільговий період 55 днів - як ніби ви розрахувалися карткою по терміналу. Таким чином це ніщо інше як переведення в готівку кредитної картки під 1%

Нічого військового в принципі немає, все що вам потрібно слідувати простий інструкції:

1. Отримати кредитну карту з пільговим періодом 55 днів (нехай це буде наприклад кредитна карта про яку я недавно писав Сard BLANCHE WHITE від Ідея банку):

2. Відкрити собі пакетну дебетову карту від Альфа Банку, яку Ви зможете поповнити без комісії за зарахування за якою Ви зможете зняти готівку в будь-якому банкоматі з комісією 0%

3. Перевести гроші з кредитної картки на дебетову карту - і піти зняти готівку.

Якщо у Вас є і кредитка і карта з якої можна зняти гроші без комісії, можете приступати до переказу коштів.

Головне не забути погасити кредитку - повернути гроші назад на карту, до закінчення пільгового періоду. Пам'ятайте, що кредитка повинна бути обов'язково з грейс періодом - пільговим.

Другий Лайфхак теж досить простий, але будьте уважні, - він для тих, хто не може погасити відразу всю суму, яку він зняв з кредитної картки. І щоб не мучили відсотки 40-60% річних, ви можете використовувати наступну схему:

1. Оформити відразу 2 кредитні картки з пільговим періодом:

2. Відкрити собі пакетну дебетову карту від Альфа Банку, через яку Ви зможете зняти готівку в будь-якому банкоматі з комісією 0%

3. Перевести гроші з однієї кредитної картки №1 на дебетову карту - і піти зняти готівку. При цьому кредитну карту №2 не чіпати!

4. Потім, кожен місяць переводити з однієї кредитної картки на іншу - при цьому погашаючи зручну для Вас суму боргу.

Наприклад Ви зняли з кредитки №1 через Платон 10000 гривень +100 грн. комісії

    Через 1 місяць, Ви вирішили погасити 1100 гривень на кредитку №1 і додаєте з кредитки №2 9000 гривень +90 грн. комісії
    На другий місяць, Ви погашаєте на Кредитну карту №2 1090 гривень і з кредитної картки №1 додаєте 8000 гривень +80 грн. комісії
    І так далі…
    За 10 місяців ви переплатите всього 550 гривень, що складе 5,5% річних

Оскільки місяць триватиме пільговий період, відсотки по кредиту нараховуватися не будуть, а ви будете платити лише 1% в місяць від суми заборгованості. Якщо ви в місяць будете гасити не менш 10% від суми заборгованості, переплата по кредитці, як бачите - складе менше 12% готових від взятої суми.

Основним завданням буде - дисципліновано і вчасно погашати - пам'ятайте, що сума заборгованості по кредитках повинна бути погашена повністю до останньої копійки, інакше пільговий період анулюється.

Як Ви можете бачити, таким чином, борг по кредитці взагалі можна не платити - таким чином взагалі влаштувати собі кредитні канікули, при цьому платити лише 1% за переклад.

Сподіваюся мій Лайфхак про те як перевести в готівку кредитну карту майже без відсотків і підлозі пільговий період 55 днів був Вам корисний



Просмотров: 1310 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины