Главная » 2016 » Октябрь » 5 » Перекази з картки на картку p2p з сервісом Platon мій відгук
13:04
Перекази з картки на картку p2p з сервісом Platon мій відгук

Перекази з картки на картку p2p з сервісом Platon мій відгук

Всім привіт. Ви думаєте - «... знайшов« банкір »чим здивувати!» - Адже переклади p2p вже прилаштували в кожному інтернет банкінгу, що такого в сервісі Platon і чому саме його ми повинні використовувати, чим він кращий і які в ньому переваги?

Питаєте? Відповідаю! У моєму відкликання про сервіс Platon де ви можете зробити он-лайн переклад з карти на карту, я обіцяю розповісти як мінімум про п'ять переваги, які відрізняють p2p Платон від інших перекладів з карти на карту які вбудовані в інтернет-банкінг.

Просто спробуйте як зручно - одразу приступайте до перекладу з комп'ютера, ноутбука, смартфона або планшета:

П'ять переваг переказів з картки на картку від Platon

    Для здійснення переказу Вам не потрібно входити в додаток (на Android або iOS - розроблене банком) або сам Інтернет-Банк - через браузер на стаціонарному комп'ютері. Сторінка перекладів у сервісу Platon оптимізована відразу під всі пристрої. До речі не всі банки мають додаток для смартфонів або не у всіх банків браузерна версія інтернет-банку оптимізована під різні пристрої - таким чином використовуючи сервіс Платон Ви економите час. Чи не думаєте про те як Вам потрапити на сторінку перекладу і як Вам без зайвих нервів заповнити реквізити - в Platon все оптимально!
    Сервіс Платон дозволяє зробити переклад з карти на карту 25 000 гривень, банки пропонують всього 15 тисяч гривень. Що економить час і трохи економить комісію.
    p2p від сервісу Platon, дозволяє робити переклади з карт які НЕ підтримують технологію 3-D Secure
    Переклади можливі між картами різних банків, а так само між різними платіжними системами. Наприклад Карта №1 може бути картою Банку ПУМБ системи VISA при цьому карта №2 може бути картою банку UniCredit Bank платіжної системи MasterCard
    Вам непотрібно підключати інтернет-банк і платити за нього на щомісячній основі, не потрібно брати ніякі чеки (паролі), генерувати ті ж самі паролі і оновлювати ключі. Все просто в три етапи: введіть реквізити карт, зробіть підтвердження, переклад успішний!

Просто спробуйте та оцініть швидкість і простоту сервісу p2p від Platon

knop_platon2

Безпека переказів з картки на картку від сервісу Platon

Система Platon, - яку можна розшифрувати як «Платежі онлайн» має сертифікат PCI DSS Level 1

Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) - це стандарт безпеки Ваших даних при роботі з банківськими картами, який розроблений однойменною «Радою».

Для безпеки електронних Ваших платежів, процесинговий центр Платон, - використовує технологію Verified by Visa, який забезпечує додатковий захист при покупках в мережі інтернет. Це запороленная аутентифікація, яку розробили для ідентифікації власника пластикової карти, в момент її використання on-line. У момент покупки користувач підтверджує транзакцію при цьому банк може підтвердити, що покупку робить саме власник карти, а ні хто інший.

Природно технологію MasterCard Secure Code, як Ви розумієте система переказів з картки на картку p2p Platon так само підтримує - це технологія безпеки інтернет платежів, для власників карток, платіжної системи MasterCard - для покупок або перекладів, через систему держателю надається секретний код, який захищає його карту від неконтрольованих транзакцій.

3-D Secure для кожної операції надає динамічний пароль, який приходить користувачеві у вигляді SMS, на телефон, що додатково забезпечує безпеку платежів.

Зовсім недавно я описував лайфхак який спільно з системою Платон, який дозволяє перевести в готівку кредитну карту під 1% при цьому Ви отримуєте 55 днів пільгового пріод.

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по використанню системи переказів з картки на картку від сервісу Платон буду радий відповісти.



Просмотров: 1772 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины