Главная » 2016 » Октябрь » 5 » Platinum Black VIP карта без комиссий от Альфа Банка Без платы за годовое обслуживание и снятие наличных
12:59
Platinum Black VIP карта без комиссий от Альфа Банка Без платы за годовое обслуживание и снятие наличных

Platinum Black VIP карта без комісій від Альфа Банку

Без плати за річне обслуговування та зняття готівки

Всім привіт. Сьогодні я хочу представити Вам краще карткове пропозицію, не тільки в Україні, але напевно і в цілому світі. Це пакетні пропозиції від Альфа банку, які окрім того що дуже функціональні, але ще і абсолютно безкоштовні.

Ще вчора карта PLATINUM BLACK коштувала 1200 грн. в рік - тепер - 0 грн.

Безкоштовні карти VIP класу і безкоштовно - в це напевно важко повірити, але це чиста правда.

Довго інтригувати нема чого, тому пропоную одразу перейти до огляду.

Почну з мого найулюбленішого пакету PLATINUM BLACK:

Потрібно зробити всього 12 покупок по карті в місяць (інтернет покупки теж враховуються), а все нижче перераховане абсолютно безкоштовно! Або вибрати карту по простіше, де обов'язкове кількість операцій 8 або 10.

    Вартість оформлення «0 грн.» - Абсолютно безкоштовно, крім того такий пакет дозволяє випуск ще двох карт в будь-якій валюті - припустимо долар США і Євро.
     Пакет PLATINUM BLACK передбачає випуск іменних карт класу PLATINUM, з чіпом і функцією «payWave» - безконтактним способом.
     Зняття готівки в будь-якому банкоматі світу під за 0% - навіть якщо Ви знімаєте валюту (по правді сказати, є обмеження, без комісії Ви можете зняти в банкоматі не більше 30000 грн. Та їх еквіваленти, але у Вас є ще додатково 2 рази зняти готівку в касі банку - без комісії і без обмежень - хоч мільйон / хоч два!)
    13% на залишок - функція «Дохідний сейф» дає можливість отримувати 13% на залишок.
    У касі банку, в банкоматі або в iBox - Вам можуть поповнювати карту треті особи (знайомі, батьки, чоловік і ін.) - Без наявності картки - безкоштовно
    Вам абсолютно безкоштовно доступний Інтернет-Банкінг та Додатки для «смартфона» - можливості My Alfa-Bank (це так називається Інтернет Банкінг від Альфа Банку) - просто вражають:
        Поповнення карти картою іншого банку - безкоштовно - 0%
        Безкоштовні перекази між своїми рахунками і картами клієнтів Альфа Банку (всі Ваші продукти, навіть ті які оформлені в Банку «очно» - доступні Вам для використання в додатку Мій Альфа Банк)
        Ви можете самостійно оформити «терміновий» депозит з підвищеною ставкою від + 0,5% і вже згаданий «Дохідний сейф» - оплата на залишок. Договір Ви можете отримати в найближчому відділенні Альфа Банку - в будь-який час. Візьміть тільки з собою паспорт і код.
        Моментальні переклади на карту будь-якого іншого банку України, так звані переклади p2p - всього за 1%
        Оплата телекомунікаційних і комунальних послуг, електроенергії, газу, домофона, будь-яких рахунків (за реквізитами), поповнення ігрових і акаунтів соціальних мереж, введення / виведення Webmoney
     Безкоштовний SMS банкінг - який дозволяє додатково контролювати свої фінансові операції
     Бонус MAXI від 1 до 5% якщо Ви розраховуєтесь карткою в мережі магазинів або в інтернет магазинах - бонуси Ви можете витратити в повному обсязі у партнерів, наприклад купити бензин або побутову техніку, перекусити або навіть розплатиться в аптеці.
    У разі фінансових втрат за Вашими картками (шахрайство наприклад) Ви маєте страховку (зрозуміло безкоштовно), в сумі 30000 грн.
    Додатково можна замовити послугу «Консьєрж сервіс.

Приклад використання карти PLATINUM BLACK від Альфа Банку:

Ви працюєте на підприємстві і Вам платять зарплату на карту низького класу, де наприклад послуга СМС-банкінг підключається додатково і за не потрібно платити, карта не має захисту, банкоматів Вашого банку та банків-партнерів дуже мало, або взагалі немає, а за зняття грошей в інших банках висока комісія, у вашого банку немає програми лояльності і Вам не платять за Ваші покупки в магазинах, не нараховують відсотки за залишки - Вам просто потрібно піти і оформити пакет PLATINUM BLACK від Альфа банку - і Ви спокійно, а головне безкоштовно переведете гроші з Вашої карти на карту Альфа Банку PLATINUM BLACK - і будете користуватися всіма переліченими послугами безплатно! Безкоштовно знімати гроші в будь-якому банкоматі, отримувати бонуси за покупки в магазині, мати безкоштовний інтернет банкінг, СМС-банкінг, отримувати% на залишки.

Ще приклад використання карти VISA PLATINUM BLACK від Альфа Банку:

У Вас кредит в Альфа Банку, відділення далеко, Ви витрачаєте багато часу для того щоб зробити обов'язковий платіж (виїхати з роботи, а в обідню перерву не лише Ви бажаєте отримати чи проконсультуватися, можливо очікування в черзі) - пакетна пропозиція PLATINUM BLACK дозволить Вам без особливих зусиль оплатити кредит, Вам потрібно просто безкоштовно поповнити Вашу карту одним зі способів: безкоштовно поповнити Вашу карту Альфа банку картою іншого банку, безкоштовно поповнити карту в банкоматі Альфа банку або iBox, попросити родича поповнити карту (можливо йому до відокремлення Альфи зовсім не далеко або по шляху) - і всі ці способи безкоштовні! Потім здійснити обов'язковий платіж за допомогою Інтернет банку або додатки для «смартфона».

VISA PLATINUM BLACK для тих хто додатково заробляє через інтернет:

Пластикова карта дуже зручний інструмент для грошових переказів, уже багато хто з нас заробляють в мережі або використовують інтернет для заробітку. Ви можете приймати оплату Ваших послуг на карти в пакетах VISA PLATINUM BLACK, ULTRA, Comfort - безкоштовно! Так як Вашу карту може поповнити будь-яка людина, без її наявності - лише за номером: в банкоматі, в касі або iBox. Так само, карта дозволяє поповнювати акаунти соціальних мереж і здійснювати введення / виведення Webmoney

Найпростіший пакет Comfort - має такі ж «фішки» та сума зняття готівки в будь-якому банкоматі без комісії 5000 грн, «дохідний сейф» 10%, карта класу VISA Gold, без чипа, фін страховка 5000 Грн. Для того щоб пакет був безкоштовним - зробіть 8 покупок в магазині.

Золота середина - це пакет Platinum ULTRA - сума зняття готівки в будь-якому банкоматі без комісії 15000 грн, «дохідний сейф» 11%, карта класу VISA Platinum, «чипованная», фін страховка 15000 грн. Для того щоб пакет був безкоштовним - зробіть всього 10 покупок в магазині.

Сам я користуюся пакетом VISA PLATINUM BLACK - ще місяць тому він коштував 1200 грн. в рік - тепер він безкоштовний.

Намагався щоб стаття була для Вас цікава, а головне корисна.

Євген Савостін спеціально для рубрики Мій Альфа Банк



Просмотров: 1195 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины