Главная » 2016 » Май » 30 » www.oschadnybank.com реєстрація на офіційному сайті Ощадбанку України
16:59
www.oschadnybank.com реєстрація на офіційному сайті Ощадбанку України

www.oschadnybank.com реєстрація на офіційному сайті Ощадбанку України

Офіційний сайт Ощадбанку www.oschadnybank.com містить всі інструменти, необхідні для забезпечення громадян, які довірили зберігання своїх фінансів Ощадбанку колишнього Радянського Союзу, максимально комфортними умовами виплат їх грошових коштів. Використання автоматизованих систем реєстрації вкладників, що бажають отримати свої компенсаційні 1000 гривень, покликане запобігти виникненню бюрократичної тяганини і величезних черг у відділеннях Ощадбанку. Також нова система організації виплат найбільш зручною для людей мають серйозні проблеми зі здоров'ям і, що особливо актуально, самостійним пересуванням в просторі.

Всі пам'ятають, до чого призвело в 2008 році відсутність чіткості і злагодженості дій при організації видачі компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР. Кілометрові черги не мали кінця, займаючи все приміщення відділення банку і виходячи далеко на вулицю за його межі. Час очікування вкладниками своєї обіцяної компенсації часом сягала кількох діб. Залишається тільки поспівчувати обдуреним пенсіонерам, адже спочатку радянська держава позбавила їх накопичених заощаджень, а потім нова влада мало не погубила їх в чергах.

Нинішній уряд зробив висновки з уроків минулого і підійшло до проблеми відшкодування вкладів клієнтів Ощадбанку СРСР зовсім по-іншому. Президент України Віктор Янукович дав з цього приводу доручення організаторам нового етапу виплат: «Все має бути ретельно відпрацьовано, щоб не було черг і стовпотворіння, як у 2008 році» та виступив з додатковою ініціативою: продовжити час відшкодування компенсацій до 2015 року. На сьогоднішній день ми бачимо, що у відділеннях Ощадбанку черг не спостерігається, видача грошей відбувається в доброзичливій, спокійній атмосфері. Для зручності клієнтів у 2012 році була значно розширена представницька мережа філій банку. У порівнянні з попереднім туром проведення виплат кількість відділень Ощадбанку, в яких відбувається відшкодування вкладів, зросла з двох до шести тисяч.

Ще однією приємною новиною для бажаючих отримати свою 1000 гривень стало спрощення процесу видачі довіреності на отримання відшкодування вкладів. У нинішньому році відпала необхідність запевнення її у нотаріуса, тепер здійснена можливість оформлення довіреності в жеку.

Слід зауважити, що процедуру реєстрації на сайті www.oschadnybank.com необхідно пройти тільки тим вкладникам Ощадбанку колишнього Радянського Союзу, які раніше внесли дані в Центральний реєстр не по всім своїм ощадкнижках або взагалі не проходили попередньою реєстрацією. Особам, які в 2008 році надали свої повні і достовірні дані для отримання компенсації вкладів, але з яких-небудь причин не встигли отримати виплату, необхідно буде пройти процес актуалізації в 2012 році з тим, щоб у 2013 році необхідні кошти були нараховані. При цьому, сума компенсацій, які видаються в рамках другого етапу, може бути змінена.
www.oschadnybank.com

www.oschadnybank.com
Ощадбанк Україна 2012 www.oschadnybank.com офіційний сайт

За даними соціологічного опитування, проведеного дослідницьким центром «Український соціологічний союз», компенсаційні виплати проводяться вчасно і оперативно, а підготовленість відділень Ощадбанку до прийому клієнтів, за словами самих вкладників, заслуговує найвищих похвал. В анкетуванні взяли участь понад чотири тисячі громадян України, які в 2012 році отримали відшкодування коштів за вкладами Ощадбанку Радянського Союзу, а також понад 600 спадкоємців померлих вкладників (сума їх компенсацій в цьому році становить 500 гривень).

Не обійшли стороною при організації виплат так званої «Вітіної тисячі» і інтереси вкладників похилого віку, вони повинні отримати свою компенсацію вкладів першими. Пріоритет в праві отримання фінансового відшкодування надається тим, кому в нинішньому році вже виповнилося 80 років, слідом за ними (в порядку убування віку) йтимуть більш «молоді» вкладники.

Для отримання запрошення на реєстрацію особистих даних слід заповнити надану на сайті www.oschadnybank.com форму.

www.oschadnybank.com реєстрація

У відповідних пунктах потрібно буде обов'язково вказати П.І.Б. клієнта, дату його народження, номер контактного телефону (на випадок виникнення питань у працівників Ощадбанку) і пройти антиспам-перевірку, вписавши 4 цифри, які розташовані в нижньому лівому полі форми в графу «Антиспам». У пункті анкети «Номер паспорта» слід вводити тільки числове значення без урахування його серії, інакше заявка розглядатися не буде. Після підтвердження внесених даних в який з'явився новому вікні необхідно буде вказати номер відділення Ощадбанку, в якому вкладник свого часу відкривав ощадкнижку.

реєстрація oschadnybank

Після цього відкриється форма вибору дати і часу відвідування відділення Ощадбанку для завершального етапу реєстрації.

oschadnybank.com Ощадну книжку Паспорт громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон (закордонний паспорт) та ксерокопії сторінок паспорта Довідку про присвоєння ідентифікаційного коду громадянина України (ІПН) і її копію.

На цьому реєстрація вкладника і актуалізація наданих їм даних вважаються завершеними.

Для отримання компенсації вкладникові слід отримати Національну картку для подальшого зарахування на неї коштів. Керівництво Ощадбанку заявляє, що видача пластикових карт буде проводитися чітко і організовано без утворення черг і тисняви. За бажанням вкладник може відмовитися від оформлення Національної картки і відразу отримати свої кошти готівкою.

Випуск, оформлення та доставка картки це процес, який вимагає певних тимчасових витрат. Радимо вкладникам, які хочуть, щоб зарахування коштів було виконано в 2012 році, поквапитися і звернутися до відділення Ощадбанку до кінця листопада поточного року. Отримати виплати вони зможуть до 25 грудня 2012 року відповідно до постанови №346 Кабінету Міністрів України.

На даний момент вже понад 4 млн. Вкладників Ощадбанку колишнього Радянського Союзу отримали компенсацію своїх грошових вкладів. Станом на 9 листопада 2012 філії Ощадбанку справили виплати понад 4,03 млн. Клієнтам загальною сумою 3,81 млрд. Грн.

АТ «Ощадбанк» на сьогоднішній день символом надійності і стабільності. Це єдиний в Україні банк, який має державну гарантію збереження в повному обсязі грошових коштів своїх вкладників, яка закріплена Законом України "Про банки і банківську діяльність". За більшістю найважливіших показників своєї діяльності він належить до трійки лідерів вітчизняного ринку в сфері надання банківських послуг і завоював репутацію надійного ділового партнера в усіх секторах українського фінансового ринку, здатного блискуче виконувати взяті на себе зобов'язання. Впровадження сучасних банківських технологій і продуктів, а зокрема автоматизація управління банківськими продуктами за допомогою сайту www.oschadnybank.com основою підвищення операційної ефективності діяльності Ощадбанку.

Керівництво Ощадбанку не припиняє роботу над розширенням переліку банківських послуг і продуктів, пошуком коштів і можливостей більш ефективної роботи банку для максимально комфортного і відкритої співпраці зі своїми клієнтами

Співробітники банку несуть відповідальність перед державою за результати фінансової діяльності, за внесок в розвиток економіки країни, перед своїми клієнтами за відмінну якість банківських послуг, перед діловими партнерами за повне виконання своїх зобов'язань, перед суспільством за безумовна повага особистості, її прав і свобод Для систематизації інформації про вкладників керівництво Ощадбанку вдалося до складання «Всеукраїнського реєстру вкладників» і на підставі даних, зібраних за допомогою використання сайту www.oschadnybank.com і особистого надання інформації самими власниками ощадкнижок, відкрило для кожного абонента єдиний компенсаційний рахунок.

Метою складання реєстру було визначення сумарного обсягу коштів, що підлягають відшкодуванню жителям України Незалежно від того, скільки ощадкнижок було відкрито у громадянина до 1992 року, кошти по кожному рахунку підсумовуються, і формується єдиний абонентський рахунок.



Просмотров: 2144 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины