Дам -возьму кредит наличными доска бесплатных объявлений
Пятница, 19.04.2024, 06:40
Главная » 2018 » Май » 2 » Кому молитися для отримання кредиту?
16:21
Кому молитися для отримання кредиту?
Кому молитися для отримання кредиту
Молитовно попрацювати доведеться щодня без перерв до тих пір, поки не закінчиться процес розгляду заявки на видачу кредиту і не буде винесено позитивне рішення.



Перед тим як стати на молебень, необхідно серйозно налаштуватися, конкретно осмислити свої побажання. В думках не повинно бути злості, лукавства і облуди.

Читати текст слід з душею і вірою в успішне завершення справи. В цьому випадку прохання обов'язково буде почута святими угодниками Божими, і по їх заступництву перед Господом бажання прохача будуть виконані.


Молитва Ангелу-Хранителю
До тебе, ангеле Христов, кличу. Аще оберігав мене і захищав, і зберігав, бо вона не згрішила я колись і не згрішу в майбутньому проти віри. Так відгукнися ж зараз, нізойді на мене і допоможи мені. Працював я багато вельми, і зараз ти бачиш чесні руки мої, якими я працював. Так нехай же буде, як вчить Святе Письмо, що воздасться за працями. Віддай мені за працями моїм, святий, щоб наповнилася стомлена працею рука, і міг би я жити безбідно, Богу служити. Виконай волю Всевишнього і Він учинить добро мене земними щедротами за працями моїм. Амінь.


Молитва Святителю Спиридону Триміфунтському
Про преблаженний святителю Спиридона! Умоли добросердя Чоловіколюбця Бога, нехай не засудить нас за беззаконнями нашими, але учинить з нами по милості своєї. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне житіє, здоров'я душевне і тілесне. Визволи нас від усякого лиха душевних і тілесних, від усіх томлінь і диявольських наклепів. Поминай нас перед престолом Вседержителя і умоли Господа, нехай дасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне житіє нехай дасть нам, смерті ж живота непосоромлена і мирних та й блаженства вічного в майбутньому веце сподобив нас, так невпинно возсилаємо славу і подяку Отцю і Сину і Духу святому, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь!


Молитва Миколі Мірлікийському
Про всехвальний, великий чудотворче, святителю Христовий, отче Миколаю
! Молимо тебе, буди надія всіх християн, вірних защітітель, спраглих Кормитель, плачуть радість, болящих лікар, по морю плаваючих управитель, убогих і сиріт живильник і всім швидкий помічник і покровитель, та мирне зде поживемо житіє і нехай сподобимося бачити славу вибраних Божих на небі , і з ними невпинно оспівувати єдиного в Тройці поклоняємого Бога на віки віків. Амінь.


 
Важливі поради молитовник
Звертаючись до святих покровителів з проханнями заради своїх благ, необхідно пам'ятати про призначення молитовних текстів.



Кожна молитва, так само, як і будь-яке церковне Таїнство, сприяє очищенню людської душі і допомагає вибудувати діалог з Всевишнім. Тому настрій молиться повинен бути серйозним, гординя і жадібність категорично заперечуються.

Молитва допоможе тим, кому матеріальні блага необхідні для задоволення своїх потреб. Тим людям, яким мариться легка нажива або кого переслідує мрія стати мільярдером, молитися про фінансове благополуччя не варто.
Такі цілі і думки в православної Церкви є гріхом.

Молячись про набуття грошей, варто зрозуміти, для чого все ж вони потрібні. В цьому випадку нескладно здогадатися про те, чи будуть виконані прохання чи ні. А іноді важливіше розібратися в собі, в думках, почуттях і зрозуміти, що все ж важливіше: фінансовий достаток або позбавлення від душевного неспокою.

Пам'ятайте, що батько небесний чує все молитовні прохання, але
задовольняє лише справжні потреби.
Хоч і побутує думка про те, що не в грошах щастя, але без них в сучасному світі неможливо бути здоровим, красивим, утвореним і щасливою людиною.
Просмотров: 643 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины