Главная » 2017 » Декабрь » 18 » Переваги кредитних карт
16:07
Переваги кредитних карт
Зараз кредитні карти видаються багатьом клієнтам банківських установ. Це корисний і практичний фінансовий інструмент, але багато клієнтів банку насторожено ставляться до кредиток. Проте недовіра до кредитній карті марно, адже з її допомогою можна швидко і легко вирішити фінансові проблеми. Кожному потенційному клієнту варто ознайомитися зі списком переваг використання такої карти.

Швидка видача. Більшість кредитних карт з невеликим лімітом оформляються за один день. Виняток становлять іменні картки з більш значним лімітом. Якщо ж клієнт довів свою платоспроможність, проблем з оформленням не виникне, і ви в той же день зможете користуватися всіма перевагами карти.

Пільговий період кредитування. Зазвичай споживчі карток мають пільговий період, протягом якого можна безкоштовно користуватися кредитними коштами. Якщо клієнт встигає погасити кредит за час пільгового періоду, з нього не візьмуть відсотки. Це вигідні умовах, якщо ви хочете заощадити і терміново придбати потрібну річ по акції. Зазвичай такий період триває 50-60 днів. Однак пільговий період не діє при знятті готівки.

Швидкий доступ до засобів при будь-яких обставинах в будь-який час. Головною перевагою кредитної картки потрібно назвати відсутність необхідності їхати за готівкою в банк і оформляти позику. Ви можете відправитися до найближчого банкомату і отримати необхідну суму, як тільки вона вам знадобиться. Кожен великий банк встановлює банкомати в великій кількості міст, так що, якщо ви не живете далеко за містом, зі зняттям коштів не повинно виникнути проблем. Кредитною карткою можна взагалі не користуватися якийсь час, поки вона вам не потрібна, а зберігати її як засіб на крайній випадок.

Повторне використання ліміту. Як тільки клієнт повертає всі кошти банку, він може почати використовувати кредитний ліміт заново. Для цього не потрібно оформлення нової карти.

Безпека. Кредитна карта - не готівка кошти, тому в разі її втрати або крадіжки ви нічим не ризикуєте. Головне - вчасно помітити пропажу і зателефонувати в банк, щоб заблокувати її. Так зловмисники не зможуть нею скористатися.

Можливість розплачуватися за послуги і товари. У багатьох картах передбачений безконтактний чіп. Кредиткою можна заплатити за покупку в торговому центрі, супермаркеті, аптеці, якщо в приміщенні знаходиться термінал. Це позбавить вас від необхідності носити з собою велику кількість готівки. Багато кредитні картки мають опцію оплати без комісії при покупках в магазинах або через Інтернет. Кредитною карткою без комісії дуже зручно оплачувати телефон, телебачення, комунальні послуги та ін. Кредитна карта завжди у вас під рукою, тому ви значно заощадите час на оплату товарів і послуг.

Оплата за кордоном. Оплата в торгових точках за кордоном часто відбувається без комісії. Це дуже зручно, адже так ви значно заощадите кошти. Зате за зняття грошей в банкоматі комісію зазвичай беруть. Але в будь-якому випадку зняття готівки з картки зручніше, ніж користування послугами обмінних пунктів. Таким чином, безготівковий розрахунок більш вигідний. Щоб уникнути конвертації, можна оформити карту у валюті країни, яку ви плануєте відвідати. За кордоном ви зможете безпечно розплачуватися кредитною карткою через термінал. Перед поїздкою краще всього порадитися з банківським консультантом, який підкаже, де вигідно знімати готівку, які іноземні банки є партнерами вашого.

Cash back. Банк може розробити програму повернення певного відсотка коштів, витрачених при покупці у партнерів установи. Хоча розмір дисконту невеликий, навіть кілька відсотків знижки можуть виявитися не зайвими при великій покупці. Про такої умови зазвичай інформують при оформленні карти.

Привілеї власників елітних карт. Якщо клієнт володіє елітної картою, він може скористатися додатковими перевагами. Такою послугою, наприклад, може бути страхування для поїздки за кордон. При оформленні картки варто уточнити наявність такої послуги.

Кобрендінг. Оплата на території партнера банку кредитною карткою її власнику можуть нараховуватися бали. Пізніше, нагромадивши достатню кількість балів, можна отримати знижку. Дізнатися про таку програму можна у консультанта в банку.

Кредитна карта - зручний спосіб отримати готівку в будь-який час. У форс-мажорних обставин, при великих покупках, для поїздки за кордон такі карти незамінні. Головне - пам'ятати про відповідальність і не витрачати суму понад ту, яку ви зможете повернути. Якщо ви впевнені в собі, сміливо оформляйте кредитну карту і користуйтеся усіма вигодами, яке дає споживче кредитування.


Просмотров: 2507 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
1 Світлана • 12:36, 20.04.2018 [Материал]
Терміново потрібні кошти 10-15000грн на 1 рік.Дисципліну при поверненні гарантую.0970405328
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины