Дам -возьму кредит наличными доска бесплатных объявлений
Воскресенье, 19.05.2024, 03:19

Чому можуть відмовити в отриманні кредиту
21.01.2019, 11:30

Чому можуть відмовити в отриманні кредиту

Можливо, ви здивуєтеся, прочитавши, що сьогодні отримати кредит готівкою - це дуже просто. За 15 хвилин, цілодобово, безпечно. Без тонни документів, залучення поручителів і нервового очікування результату. Не виходячи з дому чи офісу.

Умови отримання кредиту:

  1. Ви вибираєте фірму-кредитора, яка пропонує найбільш зручні для вас умови.
  2. На сайті цієї компанії з'являється заявка на отримання кредиту .
  3. Заповнюєте всі поля в заявці. Будьте гранично уважні, від цього залежить результат.
  4. Заявку розглядає автоматизована система.
  5. На мобільний телефон та адресу електронної пошти отримуєте відповідь.
  6. Якщо заяву схвалено укладаєте договір з позичальником.
  7. Забираєте гроші.

Як бачите, схема проста. Але є випадки, коли позичальник отримує відмову. Вони рідкісні, і в основному бувають через невірно заповненої анкети. Чому ще можуть відмовити в отриманні кредиту?

Компанії кредитори мають два вимоги: наявність чинного українського паспорта та ІПН, а також досягнення позичальником 18 років. Граничний віковий ценз у різних компаній відрізняється: деякі організації видають гроші людям віком до 75-ти років, інші - до 90-та років.

Також відмова може прийти, якщо ви не погасили вчасно попередній кредит, який брали у цій же компанії. Але це не означає, що ваші відносини з організацією зіпсовані назавжди. Зв'яжіться з менеджером, продовжите термін погашення кредиту, і питання вирішене. Як тільки ви повністю розрахуєтеся з компанією, можете продовжувати користуватися її послугами.

Видача мікрокредитів сьогодні проводиться по мінімальним вимогам. Головне - вчасно повертати гроші згідно з графіком. Адже тоді ви зможете звернутися до компанії в будь-який момент, в будь-який час доби, якщо потрібен кредит .

Фінансові компанії не дивляться на кредитну історію в інших організаціях, проте, якщо претендент викликає підозру, можуть зробити запит про те, як поводиться людина з фінансами.

Пам'ятайте, що свідомо помилкова інформація в заявці напевно призведе до відмови у видачі кредиту. Не слід таїти номер телефону та адресу електронної пошти, адже тоді ви не отримаєте повідомлення з рішенням, схвалена чи анкета, а також не зможете ознайомитися з договором і поставити на ньому свій підпис.

Якщо у вашому паспорті немає фотографії на 25 або 45 років, то документ вважається недійсним. Його не братимуть ніде: ні в банках, ні в інших установах. Заздалегідь потурбуйтеся про те, щоб ваші персональні документи були законними.

Добавил: blouse |
Просмотров: 444

Заявки на кредит оставляйте в комментариях форма внизу сайта ВВЕДИТЕ СУММУ И СПОСОБ СВЯЗИ



Внимание! Никогда не делайте предоплат за кредит,страховку и тому подобное!
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины