Дам -возьму кредит наличными доска бесплатных объявлений
Четверг, 28.03.2024, 15:45

МФО Нові кредити novikredyty.com.ua $$$ мікрокредит вхід в особистий кабінет >>>
16.03.2020, 18:27
Швидкий позику на карту від Нові Кредити
Нові Кредити це онлайн-сервіс, який надає мікропозики на карту без залучення поручителя, внесення застави і довідки про доходи. Завдяки тому, що рішення про видачу кредиту приймається автоматичною системою, його оформлення займає всього кілька хвилин.

Сервіс Нові Кредити належить товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія" Нові Кредити яке надає фінансові послуги з 2018 року.

Нові Кредити: безпека і сервіс
На сервісі представлена ​​повна юридична інформація про компанію, а також ліцензія, правила надання послуги та інші документи. В інформації зазначено код ЄДРПОУ, за яким організацію можна перевірити на відповідному сайті. Відкритий доступ до документації свідчить про те, що компанія здійснює фінансову діяльність на законних підставах.

Сервіс працює цілодобово, без вихідних і свят, що дозволяє оформити позику в будь-який час. Компанією передбачено дострокове погашення кредиту з оплатою нарахованих відсотків за фактичну кількість днів користування позикою. При виникненні обставин, через які погасити кредит неможливо, позичальник має право оформити пролонгацію, тобто продовжити термін користування послугою, сплативши нараховані відсотки.

Нові Кредити, особистий кабінет: реєстрація і функції
На сервісі Нові Кредити особистий кабінет виконує наступні функції:

Подачу заявки і перевірку її статусу;
оформлення пролонгації;
оплату позики;
здійснення контролю за кредитним рахунком.
Для реєстрації особистого кабінету необхідно у відповідній формі вказати наступне:

Прізвище, ім'я, по батькові;
дату народження;
ідентифікаційний код;
номер мобільного телефону;
email.
Після цього сервіс перенаправляє на наступну сторінку, де потрібно вказати особисті дані.

Умови надання послуги
Оформляючи кредит вперше, позичальникові доступна сума від 500 до 3000 гривень з терміном її виплати від 2 до 30 днів. Кредитний ліміт буде збільшуватися при наступних зверненнях в залежності від сум попередніх позик і дотримання умов їх виплати.

Послугою можуть користуватися тільки громадяни України віком від 18 до 90 років. Щоб отримати позику, зверніть увагу на таке:

паспорт;
ідентифікаційний код;
банківська картка.
Реквізити карти необхідно вказати в особистому кабінеті для отримання грошей, після чого вона проходить верифікацію для підтвердження того, що позичальник її власником. Така перевірка дозволяє уникнути шахрайства.

оформлення позики
Після проходження реєстрації позичальник повинен виконати на Нові Кредити вхід в особистий кабінет, де потрібно заповнити заявку на отримання позики, вказавши бажану суму і термін її виплати. В основному рішення приймається автоматичною системою, але в деяких випадках потрібне уточнення інформації, для чого протягом робочого дня з позичальником зв'язується співробітник компанії.

Разом з позитивною відповіддю на запит клієнта відправляється електронний договір, після підписання якого гроші зараховуються на карту. В середньому час оформлення кредиту становить 15 хвилин.

Нові Кредити: відгуки користувачів
Користувачі залишають про Нові Кредити відгуки позитивного характеру, відзначаючи оперативність обробки заявки, збільшення кредитного ліміту при наступних зверненнях, а також наявність грейс-періоду, завдяки якому протягом трьох днів після прострочення виплати позики відсотки не нараховуються і можливість оформити пролонгацію.

Переваги та недоліки сервісу
Серед переваг слід виділити наступне:

Мінімальні вимоги і пакет документів для оформлення позики;
зручність робочого графіка сервісу;
можливість скористатися послугою в будь-якому місті України;
швидке оформлення кредиту та отримання готівки;
відсутність комісії при погашенні позики через особистий кабінет;
наявність грейс-періоду і пролонгації;
відсутність прихованих платежів.
До недоліків можна віднести збільшення процентної ставки за прострочення кредиту, яке результатом недотримання позичальником умов договору. Крім того, компанія має право стягнути заборгованість, вдавшись до допомоги третіх осіб.

Контактна інформація
Офіс компанії знаходиться в місті Києві, на проспекті Петра Григоренка 5А. За номером телефону: 0 800 301 008 можна звернутися до служби підтримки клієнтів, щоб дізнатися більш детальну інформацію або отримати відповідь з приводу будь-якої виниклої проблеми. Графік роботи служби підтримки: понеділок п'ятниця з 9.00 до 19.00, субота, неділя з 10.00 до 18.00. Також клієнт може відправити листа електронною поштою за адресою: info@novikredyty.com.ua або скористатися на сервісі формою зворотного зв'язку в розділі «Контакти».
Добавил: blouse |
Просмотров: 430

Заявки на кредит оставляйте в комментариях форма внизу сайта ВВЕДИТЕ СУММУ И СПОСОБ СВЯЗИ



Внимание! Никогда не делайте предоплат за кредит,страховку и тому подобное!
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины