Главная » 2016 » Октябрь » 5 » Forward Bank повернувся і знову кредитує готівкою
13:08
Forward Bank повернувся і знову кредитує готівкою

Forward Bank повернувся і знову кредитує готівкою

Приємно усвідомлювати, що на кредитний ринок України повернувся ще один потужний і серйозний гравець. Тепер До Альфа Банку, OTP, Ідея Банк, Банк Траст, ПУМБ - приєднався Forward Bank - сім банків на ринку кредитів готівкою, погодьтеся, це вже непогана конкурентне середовище.

Упевнений в тому, що для позичальників це дуже добре, тому що банки почнуть знижувати кредитні ставки в гонитві за клієнтами.

З якою пропозицією повернувся до нас форвада Банк пропоную розглянути далі.

fwb500

Форвард Банк пропонує відразу два види кредиту готівкою:

    Швидкі гроші - це кредит готівкою від 2 000 до 30 000 гривень, без довідки про доходи, на термін 6-24 місяці під 0,1% річних і щомісячною комісією 3,99% Для оформлення даного кредитного продукту, Вам буде достатньо паспорта і ідентифікаційного коду і одного додаткового документа, це може бути: закордонний паспорт, посвідчення державного службовця, пенсійне посвідчення, водійські права, техпаспорт, Карта Киянина »/« Карта Львів'янина або персоніфікована платіжна картка VISA або
    MasterCard іншого банку.
    Розумні гроші - це кредит готівкою від 2 000 до 50 000 гривень на термін 6-24 місяці під 0,1% річних і щомісячною комісією 3,33% Для оформлення даного кредитного продукту, Вам буде достатньо паспорта і ідентифікаційного коду, а так само буде необхідно надати довідку про заробітну плату за 6 місяців або довідку за 6 місяців про пенсійних нарахуваннях.

Якщо Вам вже виповнилося повних 35 років, Ви громадянин України Ви можете подавати заявку на кредит готівкою за програмою «Розумні Гроші» та «Швидкі Гроші»

fwb500

Якщо рішення банку буде позитивним, кредитні кошти зараховуються на безкоштовну карту «Банк в кишені», До речі банк (Forward Bank) обіцяє прийняти рішення по кредиту за 30 хвилин, так само радує відсутність комісій за видачу кредиту і за дострокове погашення. Погашення заборгованості рівними платежами, що дозволить легко спланувати Ваш особистий бюджет.

Банк не вимагає застави і поручителів - на сьогоднішній день це стандартно.

Кредит готівкою від Forward Bank видається на будь-які потреби.



Просмотров: 1165 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины