Главная » 2017 » Январь » 23 » Ідея Банк – вигідні умови кредитування Акції ,знижки, промо-коди та відгуки клієнтів
14:20
Ідея Банк – вигідні умови кредитування Акції ,знижки, промо-коди та відгуки клієнтів
Ідея Банк – вигідні умови кредитування
Ідея Банк на даний момент є одним з лідерів фінансового ринку країни. Незважаючи на те, що клієнтів у нього не так багато, як в Приватбанку, Ідея Банк пропонує безліч програм кредитування, вигідні умови і високий рівень безпеки співробітництва.
Вимоги до кандидатів
Отримати кредит в банках складніше, ніж в мікрофінансових організаціях, але і розмір позики значно вище. До кандидатів на оформлення кредиту пред'являються наступні вимоги:
• Вік позичальника повинен знаходитися в межах 23-70 років.
• Наявність постійного місця роботи.
• Наявність стабільного доходу. Враховуються й неофіційні джерела.
• Наявність громадянства України.
Банк працює не перший рік, він співпрацює як з фізичними, так і юридичними особами. На думку більшості клієнтів, це один з найбільш надійних банків країни.
Переваги Ідея банку
• Максимальна сума позики для нового клієнта – 50 000 грн.
• Термін , на який можна укласти договір, становить 60 місяців.
• Важлива перевага – фіксована ставка за кредитом. Така умова може запропонувати далеко не кожен банк, особливо при довгострокових позиках. Ідея В Банку ставка залишається стабільною протягом усього терміну кредитування.
• Ви завжди можете розірвати договір попередньо, виплативши всю суму кредиту заздалегідь. Платити штраф або додаткові комісії в такому разі не доведеться.
Для оформлення позики потрібно мінімальний пакет документів – тільки паспорт і ідентифікаційний код. Клієнту не потрібно приводити поручителів навіть при отриманні максимальної суми.
Банк пропонує безліч програм кредитування, разом з працівниками ви можете підібрати оптимально підходящий варіант. попередньо, можна зайти на сайт і скористатись кредитним калькулятором, щоб оцінити перспективи сайту.
Банк видає кредити на будь – які потреби- відкриття бізнесу, житло, ремонт, подорожі, купівлю техніки і так далі. Підтвердження витрат зазвичай не вимагається. В цій організації задовольняється більшість заявок на кредит.


Просмотров: 1545 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины