Главная » 2017 » Январь » 23 » Кредити від ОТП банку Акції ,знижки, промо-коди та відгуки клієнтів
14:22
Кредити від ОТП банку Акції ,знижки, промо-коди та відгуки клієнтів
Кредити від ОТП банку
ОТП банк пропонує одне з кращих рішень для тих, кому терміново потрібні гроші. Тут можна оформити дуже великі кредити на вигідних умовах.
Умови кредитування
ОТП банк є надійною організацією, яка надає клієнтам різні програми кредитування. У банку відмінна репутація, тому співпрацювати з ним завжди вигідно і безпечно.
Можна оформити кредит без довідки про доходи, але в цьому випадку, його максимальна сума складе 50 000 грн. Для тих, хто потребує в більшій сумі, необхідно надати докази своєї платоспроможності – довідки з місця роботи, і довідки про зарплату. В цьому випадку можна розраховувати на одержання позики в розмірі 300 000 гривень. Мінімальна сума кредиту становитиме 1500 гривень.
Отримати гроші можуть громадяни України, які відповідають таким вимогам:
1. Вік від 23 до 70 років.
2. Наявність офіційного, постійного місця роботи.
3. Мінімальний дохід – 1300 гривень на місяць.
4. На останньому місці роботи, потенційний позичальник повинен пробути не менше півроку.
Для оформлення потрібен тільки паспорт і код. Термін розгляду заявки становить не більше 1 години. Максимальний термін оформлення договору – 60 місяців. Процентна ставка залежить від обраної програми кредитування, дізнатися її можна у менеджера компанії або заздалегідь, скориставшись кредитним калькулятором на сайті банку. Мінімальна процентна ставка становить 10% від суми в рік.
Сьогодні ОТП банк пропонує одні з кращих умов співпраці. Він є надійним фінансовим партнером, з яким співпрацюють не тільки фізичні, але і юридичні особи. Банк не співпрацює з чорними списками.
Головне достоїнство ОТП банку – повна прозорість усіх процедур. Тут немає прихованих комісій, про яких клієнт дізнається після укладення договору, є можливість попереднього розірвання кредиту без штрафу і виплати компенсації.


Просмотров: 1412 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины