Главная » 2017 » Январь » 23 » ПростоЗайм – отримайте кредит за 15 хвилин Акції ,знижки, промо-коди та відгуки клієнтів
14:16
ПростоЗайм – отримайте кредит за 15 хвилин Акції ,знижки, промо-коди та відгуки клієнтів
ПростоЗайм – отримайте кредит за 15 хвилин
Коли виникають фінансові труднощі, щогодини на рахунку. Тому, для вирішення таких проблем, краще всього звернутися в кредитну організацію ПростоЗайм.
Сьогодні ця компанія є одним з лідерів ринку мікрокредитування. За час існування, вона обзавелася позитивною репутацією і величезній клієнтською базою. ПростоЗайм виручає клієнтів в складних ситуаціях, працює з чорними списками банків, з людьми з поганою кредитною історією, при цьому, пропонуючи найбільш вигідні умови співпраці.
Лідер ринку пропонує такі умови:
1. Сума кредиту становить від 2000 до 10 000 гривень.
2. Термін, на який укладається договір – 4-12 тижнів.
3. Головне достоїнство компанії – мінімальна кредитна ставка, яка становить 0,87% в день. Це найкращі умови серед усіх існуючих сьогодні пропозицій.
Оформити кредит в ПростоЗайм набагато простіше і вигідніше, ніж у банку. Отримати гроші можуть всі громадяни України віком від 18 до 65 років, які мають стабільний дохід. Враховується не тільки офіційна зарплата, стипендія чи пенсія, але і додаткові джерела доходу, які не обкладаються податками.
Ще одна особливість роботи компанії: на відміну від ШГ, Ультракэш, Компаньйон Фінанс та інших, тут передбачена фіксована сума платежу. Тобто, кожні 14 днів людина повинен вносити певний платіж, який розраховується при оформленні кредиту.
Вам не потрібна довідка про доходи, поручителі, застави – достатньо буде надати фінансову організацію паспорт та ідентифікаційний код. Менеджери надають відповідь максимально швидко, протягом 10 хвилин. Зазвичай всі заявки клієнта задовольняються, тут найвищий відсоток згоди. Виняток може становити випадок, коли на даний момент на клієнта оформлений ще один великий кредит.
Можливий переказ грошей на картку або видача їх готівковими коштами, за потреби клієнта. Ще одна важлива перевага – співробітники не питають призначення вашого кредиту і не вимагають підтвердження.


Просмотров: 1431 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

⚡ Обов'язково подивітся видео⚡☝️👍 Вітаємо!👋 ВАМ терміново потрібна позика або гроші в борг? ПРОКРУТІТЬ ДО НИЗУ САЙТУ ДЛЯ ВАС Є ПЕРСОНАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, також залишайте заявку під оголошеннями прямо зараз! І протягом дня Ви отримаєте пропозиції від приватних кредиторів. . Тут можна подати оголошення по кредитах на дошку безкоштовно і без реєстрації і sms, розміщення без термінове, оголошення не будуть видалятися ніколи!

Манивео moneyveo.ua ★★вход в личный кабинет онлайн и регистрация Украина (промокоды и отзывы) МФО микрокредит РЕЙТИНГ ★★★★★ 5/5
Хто може взяти кредит? Читайте в розділі мікропозика онлайн.

Ваш кредит одобрен! Подайте заявку и получите деньги прямо сейчас!



Частые вопросы про займы

Как получить займ от частного лица?

Займ от частного лица можно получить в этом разделе сайта отправив заявку Нажмите тут оставляйте заявки в комментария.

Как получить кредит под 0 процентов?

Для получения кредита под 0 перейдите в раздел по ссылке Нажмите тут при условии что это будет первый кредит в данном МФО.

Если уже есть кредиты могу ли я получить еще кредит?

Да вы можете получить кредит онлайн на карту при условии что нет задолженностей в других микрофинансовых организациях .

Можно ли получить кредит без проверок и звонков?

Да вы может получить займ на карту онлайн полностью в автоматическом режиме

💸 36 кредитов онлайн 💸


Что неоходимо что получить деньги??

Нужен Паспорт и ИНН также активная Кредитная карта Украины